BEDRIJVEN

Die gaan voor maatschappelijke winst

De Maatschappelijk Leider helpt bedrijven om maatschappelijke innovatie binnen de organisatie te stimuleren en duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. Samen creëren we een betekenisvolle organisatie met ruimte voor maatschappelijk leiderschap.

Meer lezen

STICHTINGEN & FONDSEN

Die gaan voor meer impact

Om een maatschappelijk leider te zijn in de goede doelen sector is innovatie en samenwerken cruciaal. De Maatschappelijk Leider helpt stichtingen en fondsen om vernieuwend te zijn, meer impact te realiseren en dit ook meetbaar te maken.

Meer lezen

REFERENTIES

Met visie en focus weet Simone een strategie uit te stippelen en door te vertalen naar een passende organisatie inrichting en activiteiten. Het resultaat: meer impact. Met energie, enthousiasme en creativiteit weet zij anderen voor zich te winnen. Een eerlijk en oprecht mens waarmee ik met veel plezier en bewondering heb samengewerkt.

Maria ColijnCOO Credit Rabobank

Simone heeft het Zeldzame Ziekten Fonds met succes een stap verder gebracht. Zij is in staat een organisatie te professionaliseren van a tot z. Dat doet ze met een enorme drive, enthousiasme en respect voor ieders mening. Simone is een bruggenbouwer. Met haar strategisch inzicht, energie en grote gun-factor komt ze snel tot resultaat.

Mark van de WaartOud bestuurslid Zeldzame Ziekten Fonds

Simone draagt purpose in haar hart. Ze weet met haar energie op een natuurlijke manier het licht aan te steken. Maatschappelijke en commerciële doelstellingen vertaalt ze naar een concreet concept waarmee je als mens en organisatie het verschil kan maken. Bovenal is ze een heel leuk mens om mee samen te werken.

Marlies TousainOwner MT Sidekick www.marliestousain.com

Simone was als een van de drie MT leden een inspirerende en creatieve kracht achter veel vernieuwingen binnen de Rabobank Foundation. Zij kon daarbij de verschillende belangen uitermate goed verenigen en was voor velen een energieke voorvrouw met duidelijke koers en vasthoudendheid. Kortom een manager die je gaat missen.

Pierre van HedelVoormalig directeur Rabobank Foundation