MEER IMPACT DOOR SAMENWERKEN

Als stichting of fonds heb je maar één missie: een oplossing vinden voor maatschappelijke vraagstukken. Het werkveld is dynamisch met snelle technologische ontwikkelingen en toenemende eisen rondom transparantie en verantwoording. Om maximale impact te realiseren en inkomsten op lange termijn te verzekeren is het belangrijk om te vernieuwen. Samenwerking hierbij is cruciaal; met andere goede doelen, bedrijven en met de eigen achterban. Wat betekent het om een maatschappelijk leider te zijn in de goede doelen sector?

Interim & Advies

De Maatschappelijk Leider helpt stichtingen en fondsen op interim of adviesbasis om:

  • Te groeien en te professionaliseren
  • Onderling beter samen te werken met behoud van eigen identiteit
  • Meer impact te realiseren en dit meetbaar te maken
  • Strategische partnerships met bedrijven te realiseren
  • Een achterban van betrokken donateurs te creëren
  • Vernieuwende strategische concepten te ontwikkelen en te realiseren
kennismaken of vrijblijvend sparren?

REFERENTIES

Simone heeft stichting ZZF met succes een stap verder gebracht. Zij is in staat een organisatie te professionaliseren van a tot z. Dat doet ze met een enorme drive, enthousiasme en respect voor ieders mening. Simone is een bruggenbouwer. Met haar strategisch inzicht, energie en grote gun-factor komt ze snel tot resultaat.

Mark van de WaartPrivate Banking Rabobank / Zeldzame Ziekten Fonds (oud bestuurslid)

Met visie en focus weet Simone een strategie uit te stippelen en door te vertalen naar een passende organisatie inrichting en activiteiten. Het resultaat: meer impact. Met energie, enthousiasme en creativiteit weet zij anderen voor zich te winnen. Een eerlijk en oprecht mens waarmee ik met veel plezier en bewondering heb samengewerkt.

Maria ColijnCOO Credit Rabobank/ Rabobank Foundation (ex-directeur bedrijfsmanagement)